Materiale

Pentru  insailare folositi bumbac à coudre D.M.C. nr 2 la 6  . Pentru cusut de mana Fil d’Alsace D.M.C. nr 30 la 700  si Fil à dentelle , mosor sau ghem, D.M.C. nr 25 la 100 .  Pentru lucru la masina Câblé 6 fils pour machines D.M.C, nr.. 30 la 300  alb sau negru. Acestea pot fii folosite si pentru lucrul de mana. Atat acestea cat si firele de dantela (fil à dentelle) pe mosor sunt de calitate superfina. Dimensiunile medii sunt cele mai folositoare; dar singurele fire adecvare pentru materiale foarte fine si delicate sunt Fil à dentelle D.M.C. si Fil d’Alsace, dintre care cel din urma este fabricat in cantitati din ce in ce mai mari.
Toate aceste fire pot fii achizitionate sub forma de ghem sau mosor, alegerea fiind lasata la latitudinea cumparatorului. Firele rulate in gheme sunt predispuse la a se incurca, dar bumbacul isi pastreaza rotunjimea mai bine decat pe mosor. Lenjeria se coase in general cu fir de in, dar Fil à dentelle si Fil d’Alsace sunt substitute foarte bune.
Introducere Pozitia Corpului,Pozitia Mainilor ,Pozitia Mainilor Fara Banda ,Acele,Foarfecele,Degetarul,Firele,Innodarea Firului In Ac,Materiale,Cusaturi Simple Cusatura Cursiva,Cusatura Retur,Brodarea (Cusatura Simpla),Tivul Tivul Plat,Tivul Cusut,Tivul Rotund,Tivul Dublu Cusut,Feston (Supra-Cusatura),Cusatura Antica,Cusatura Franceza, Fixarea Firelor, Realizarea Pliurilor,Adunarea Pliurilor,Al 2-lea fir 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu